Sueno Beach Hotel

Sueno Beach Hotel

Sueno Beach Hotel

Sueno Beach Hotel

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις !

Το απέραντο γαλάζιο της παραλίας μας στη Χαλκιδική !

Η παραλία στο Πολύχρονο Χαλκιδικής αποτελεί μία από τις πιο καθαρές θάλασσες με επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης !

Sueno Beach Hotel

Sueno Beach Hotel


Sueno Beach Hotel

Το Sueño Beach Hotel βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία και 200 μετρά από το κέντρο του Πολύχρονου.

Κύρια χαρακτηριστικά της διαμονής σας εδώ είναι η ζεστή φιλοξενία και η άμεση εξυπηρέτησή σας ώστε να σας μείνουν αξέχαστε οι ημέρες που θα περάσετε στης διακοπές σας.

Στην είσοδο του ξενοδοχείο μας θα βρείτε την πισινά και το pool bar για να απολύσετε στιγμές χαλαρώσεις δοκιμάζοντας τα κοκτέιλ μας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 15 πλήρες ανακαινισμένα διαμερίσματα , δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα με ιδιωτικό μπαλκόνι το καθένα, επίσης διαθέτει ιδιωτικό παρκινγκ και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Η μικρή απόσταση από τη θάλασσα και τα μεγάλα μπαλκόνια μας είναι από τα πλεονεκτήματα για κάθε παρέα ή οικογένεια αφού δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο ή άλλο μέσο για τις ημέρες που θα φιλοξενηθείτε στο χώρο μας.

Το Πολύχρονο αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα χωριά της Χαλκιδικής γνωστό για την πληρότητα των υπηρεσιών του καθώς και την διασκέδαση και τις επιλογές που διαθέτει για διάφορες δραστηριότητες.

Είμαστε φυσικά στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε και να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει τις διακοπές σας ξεχωριστές !

Διαμονή δειτε τα ολα


Additional hotel information

Testimonials

Your feedback means the world to us.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για περισσότερα νέα και προσφορές